Новини

Freggia відкриває шоу-рум в Одесі!

22 червня 2016

А у нас чудова новина! Freggia відкриває для вас шоу-рум в Одесі! 22 червня новий простір відчинив двері для відвідувачів у ТРЦ Рів'єра за адресою: Південна дорога, 101а, с. Фонтанка, Одеська область.

Цілих 70 квадратних метрів шоу-руму зустрінуть вас немов парк розваг з побутовою технікою. Адже всі прилади підключені до мережі, так що ви зможете дотокнутися до  кожної моделі і протестувати кожну функцію! Ви переконаєтеся в міцності чавунних решіток на наших варильних поверхнях, відчуєте, наскільки приємні на дотик наші латунні ручки, спробуєте принести весь свій посуд і вмістити його в посудомийку Freggia DWI6159, яка може вимити за раз 15 комплектів. А знаєте, скільки це одиниць згідно з європейським стандартом? Цілих 165!

Відвідування шоу-руму Freggia - це не просто цікаво, але дуже потрібно для того, щоб підібрати собі ідеального помічника на кухню. Ви зможете спробувати роботу з серією Freggia Compatto, шириною 45 см, і з моделями Professionale, шириною 90 см, з газовими приладами і з електричними або індукційними. Так ви виберете максимально ергономічну для вас техніку.

Примітно, що ми представимо техніку, вбудовану в справжню кухню, відразу показуючи вдалі поєднання. Так вам буде легше визначитися з вибором моделі за кольором і дизайном.

Чекаємо вас із нетерпінням в Одесі!

Повернутися до списку новин

Інші новини

Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"