Технології

Технологія "індукція"

Варочні поверхні

Принцип індукції
Індукційна технологія приготування їжі заснована на фізичному явищі електромагнітної індукції. Основною ха-
рактеристикою цієї системи є пряма передача енергії генератором на посуд (на відміну від традиційних конфорок
та інших нагрівальних елементів).
Переваги
У порівнянні з електричними варильними поверхнями ваша варильна поверхня:
• безпечніша: скляна поверхня нагрівається менше;
• швидша: менший час нагрівання;
• точніша: варильна поверхня миттєво реагує на ваші команди;
• ефективніша: 90% споживаної енергії перетворюється на тепло.
Більше того, відразу після зняття посуду з поверхні передача тепла припиняється, дозволяючи уникнути не-
потрібного розсіювання тепла. Система також автоматично розпізнає діаметр кожної окремої посудини, за-
стосовуючи для кожного розміру відповідний рівень потужності. Це дозволяє використовувати посуд різного
розміру за умови, що їх діаметр не перевищує нанесений на варильну поверхню малюнок більш ніж на 10% або
не менший такого малюнка на 40%.
Посуд для приготування
В індукційному приготуванні для генерації тепла використовується електромагнетизм. Отже, посуд має бути
виготовлений із матеріалів, що містять залізо. Ви можете перевірити матеріал вашого посуду за допомогою зви-
чайного магніту - якщо магніт пристає до дна посуду, то такий посуд придатний до використання на індукційній
поверхні.

Необхідно зважати на те, що ефективність роботи індукційної варильної поверхні залежить від феромагнітних властивостей посуду. Використання посуду із низькими феромагнітними властивостями чи з тонкими феромагнітними вставками може знизити ефективність роботи приладу або використовувати такий посуд для індукційного нагрівання буде неможливо, при цьому індикатор буде показувати сигнал про відсутність посуду.

Зверніть увагу. Принцип індукційного нагрівання допускає виникнення незначних сторонніх шумів – це нормально. Рівень шуму прямо пропорційний обраній потужності нагрівання.

При використанні посуду з багатошаровою структурою дна, а особливо з феромагнітними вставками у дні посуду - можливе утворення додаткових шумів і свистів безпосередньо самим посудом.

Зверніть увагу. Не дивлячись на те, що у конструкції варильної поверхні відсутні нагрівальні елементи, можливе нагрівання поверхні від гарячого посуду. Якщо після закінчення приготування температура у зоні нагріву перевищує 50° С, індикатор цієї зони показує символ «Н», що блимає.

Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"