Технології

Жировий фільтр

Витяжки
Усі кухонні витяжки Freggia оснащені довговічними уловлювачами жиру, виготовленими з алюмінію. Алюмінієві жирові фільтри легко знімаються та миються. Мити жирові фільтри необхідно не рідше одного разу на 3 місяці або частіше, в залежності від інтенсивності експлуатації витяжки. Спеціальна конфігурація алюмінієвих решіток дозволяє під час приготування їжі утримувати максимальну кількість випарів, що містять жир.
Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"