Статті та поради

  • 26 травня 2015 Заощаджуємо час: каталітична система очищення духовки

    Обираючи духову шафу, варто звернути увагу не тільки на її зовнішній вигляд та функціональність, а й на систему очищення. На щастя, в 21 столітті господаркам більше не потрібно годинами вичищати духовки. Справжнім нововведенням самоочищення можна назвати високотемпературну каталітичну систему. Каталітична технологія допоможе звести зусилля над прибиранням духової шафи до мінімуму.

    читати повністю
  • 21 травня 2015 Прально-сушильна машина Freggia WDOD1496: прання та сушка за 29 хвилин

    Сучасні господині обирають комплексні рішення, що дозволяють заощадити час і зусилля. Тому все частіше купують пральну машинку з функцією сушки. Вони допомагають не тільки ретельно відіпрати речі, але й делікатно висушити їх. Вам необхідно витягнути з машинки одяг і відразу ж надягнути або покласти в шафу. Це збереже ваш час, і що важливо, простір для розвішування та сушіння випраної білизни.

    читати повністю
  • 30 січня 2015 Готуємо ідеальний стейк

    Тепер і вдома можна приготувати чудовий стейк, не гірший, ніж під час барбекю на природі – це дозволяє зробити духовка Freggia OEHH611X!

    читати повністю
  • 23 січня 2015 Готувати багато і часто: для гурманів і великої родини

    Італійський виробник побутової техніки Freggia подбав про тих, хто любить багато готувати, експериментувати з інгредієнтами і створювати кілька кулінарних шедеврів одночасно. Professionale від Freggia – це плити шириною 90 см і витяжка 90 см. Нова серія представлена в елегантному дизайні для комфортного приготування страв будь-якої складності.

    читати повністю
  • 22 січня 2015 Freggia Compatto: компактне рішення для невеликої кухні

    Маленька кухня – не привід засмучуватись і відмовляти собі в придбанні красивої та функціональної техніки, що робить приготування улюблених страв набагато легшим. Європейські виробники кухонної техніки постаралися подбати про тих, у кого місця на кухні мало, а використовувати його хочеться по максимуму.

    читати повністю
  • 15 жовтня 2014 Як дбати за склокерамічною варильною поверхнею.

    Ваша варильна поверхня Freggia зроблена з незвичайного матеріалу - склокераміки.

    читати повністю
  • 28 лютого 2014 Газові духові шафи з конвекцією Freggia

    Технологія «газ із конвекцією» – справжнє досягнення у галузі газового обладнання. І Freggia однією з перших почала використовувати її саме в газових духових шафах.

    читати повністю
Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"