Газові духові шафи з конвекцією Freggia

28 лютого 2014

Технологія «газ із конвекцією» – справжнє досягнення у галузі газового обладнання. І Freggia однією з перших почала використовувати її саме в газових духових шафах.

Технологія «газ із конвекцією» – справжнє досягнення у галузі газового обладнання. І Freggia однією з перших почала використовувати її саме в газових духових шафах. Усередині такої духовки тепло розподіляється завдяки спеціальному вентилятору, вбудованому у її задню стінку. Тобто він може працювати одночасно з основним газовим пальником духової шафи і не гасити полум’я. У режимі примусової конвекції добре пропечеться і лазанья, і десерт: ви можете готувати будь-які страви одночасно, розташувавши їх на різних рівнях духовки, і не боятися, що нижня - пригорить. І запахи змішуватися не будуть!
Можливості газової духової шафи Freggia не поступаються можливостям сучасних електричних багатофункціональних духовок і, що важливо, ця шафа набагато економічніша завдяки використанню більш дешевого газу замість дорогої електроенергії. До того ж, далеко не в усіх старих будинках зі старою проводкою можна встановити електричну духовку, тобто газова духова шафа із конвекцією Freggia – довгоочікувана і справді вигідна альтернатива.
На окрему увагу заслуговує той факт, що усі без винятку духові шафи Freggia оснащені каталітичною системою самоочищення задньої панелі. (Якщо ви коли-небудь займалися очищенням духовки, то чудово знаєте, що привести до ладу задню панель духової шафи складніше за все саме через її важкодоступність.) Більше того, деякі моделі духових шаф обладнані ще й боковими каталітичними панелями – така духовка піклується про себе практично самостійно, за вашої найменшої участі.
Що таке каталітичне очищення? Це сучасна високоефективна технологія, суть якої полягає в наступному: забруднення, що потрапили на каталітичні панелі, під дією високої температури (200°С і вище) розкладаються, після чого ви можете без зусиль видалити їх з охололої поверхні. Завдяки цьому вам буде легко тримати духову шафу у чистоті.
Зверніть увагу на те, що за каталітичними панелями не потрібно додатково доглядати протягом усього терміну служби духової шафи.
Функції газової духової шафи з конвекцією Freggia:
1. Традиційний статичний нагрів передбачає роботу основного газового пальника, розташованого внизу духовки. Такий тип нагріву має бути для вас знайомий за радянськими газовими плитами. Готувати доцільно лише на одному рівні, оскільки тепло у духовій шафі розподіляється нерівномірно. (Вправні хазяйки призвичаїлися протягом процесу приготування постійно переставляти верхню і нижню страву місцями, але у духовій шафі Freggia це зайве, оскільки вона має режим примусової конвекції.)
У духовці Freggia використання традиційного статичного нагріву має сенс, якщо ви вирішили готувати лише на одному рівні. Режим чудово підходить для приготування будь-якого типу смажених страв, хліба, пирогів, бісквітів, безе, буше, пісочного тіста, кексів та випічки загалом.
2. Газовий пальник із конвекцією – ексклюзивний режим духової шафи Freggia. Ідеально підходить для приготування м’яса, риби, овочів, а також для одночасного приготування декількох страв на різних рівнях духовки. При цьому усі страви у режимі газу з конвекцією рівномірно пропікаються, не підгорають, готуються швидше і без змішування запахів.
3. Гриль. Працює, в залежності від моделі, тільки електричний чи газовий нагрівальний елемент гриля, розташований вгорі духової шафи. Скористайтеся цією функцією, якщо хочете зімітувати приготування на вогнищі – продукти набудуть специфічного аромату, смаку і рум’яного вигляду. Приготоване на грилі м’ясо виходить соковитим і ніжним. Крім того, інтенсивне тепло, котре виділяється при роботі грилю, можна використовувати і для смаження на деці.
4. Електричний гриль з конвекцією – функція, за якої страви на грилі виходять більш соковитими, великі шматки краще пропікаються за рахунок того, що духова шафа швидше нагрівається і швидше готує.
5. Працює тільки внутрішній вентилятор. Цей режим призначений для розморожування і сушіння продуктів. Нагрівальні елементи при цьому «відпочивають». Ви можете користуватися цією функцією, щоб розморозити або висушити їжу за допомогою одного лише руху повітря, яке буде циркулювати за наявної температури. Під час розморожування смак та вигляд продуктів не зміняться.
6. Освітлення. Функція освітлення внутрішнього простору духової шафи можлива завдяки вбудованій лампі. При ввімкненому освітленні відмінний огляд духовки вам забезпечений, тому контролювати процес приготування страви буде легко, орієнтуючись на вигляд продукту або продуктів і при цьому не відчиняючи дверцят. Таким чином до духовки не буде зайвий раз вриватися холодне повітря, що критично важливо при випіканні дріжджового й бісквітного тіста. А спостерігаючи за приготуванням більшості інших страв саме крізь зачинені дверцята, ви зможете виграти час: оскільки у духовці не падатиме температура, їжа приготується швидше.
Газові духові шафи з конвекцією Freggia:
     
OMRB66CH                           OMRB66CO                    OMRB66AN                  OMHE66X
     
     OMMB66W                        OMMB66X                   OMMB66B                        OGMB65X
Повернутися до списку статей
Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"