Готуємо ідеальний стейк

30 січня 2015

Тепер і вдома можна приготувати чудовий стейк, не гірший, ніж під час барбекю на природі – це дозволяє зробити духовка Freggia OEHH611X!

В духовій шафі даної моделі передбачено такий аксесуар, як термощуп або температурний зонд. Це спеціальний датчик, підключений до порту всередині духової шафи. Він вставляється в страву - м'ясо або рибу - і як тільки вона досягне потрібної вам температури, духовка закінчить роботу автоматично. Під час роботи, індикатор температури виводить градус на великий LCD-дисплей з сенсорним управлінням, і вам не потрібно буде відкривати дверцята, щоб перевірити готовність. З термощупом можна з точністю до 1 градуса виставити необхідну температуру. Таким чином, аксесуар дозволяє досягти ідеального ступеня просмажування стейка.
Якщо згадати американську класифікацію стейків, то існує цілих 7 ступенів готовності м'яса:
Extra-rare або Blue - сирий, але не холодний стейк, температура м'яса 46-49°C.
Rare - стейк з кров'ю, обсмажений зовні, температура м'яса 49-55°C.
Medium Rare - стейк майже без крові, з соком яскраво вираженого рожевого кольору, температура м'яса 55-60°C.
Medium - середньопросмажений, всередині світло-рожевий сік, температура м'яса 60-65°C.
Medium Well - стейк з прозорим соком, температура м'яса 65-69°C.
Well Done - абсолютно просмажений стейк, майже без соку, температура м'яса 71-100°C.
Too well done або Overcooked - абсолютно просмажений стейк без соку, температура м'яса більше 100°C.
Як тільки ви вирішили приготувати стейк і визначилися зі ступенем просмажування м'яса, вам достатньо покласти шматок на деко для гриля, вставити в нього термощуп, вказати потрібну температуру і йти відпочивати. Термощуп самостійно подбає про те, щоб ви отримали ідеальний соковитий стейк. Така корисна деталь дозволить досягти професійного рівня приготування в домашніх умовах.
Крім бездоганного стейка, духовка Freggia OEHH611X допоможе вам приготувати безліч інших кулінарних шедеврів. У своєму функціональному наборі вона має 11 режимів, серед яких є навіть окрема функція випікання піци. На випадок, якщо ви забули яку температуру потрібно виставити при готуванні того чи іншого типу страв, на дверцята духовки нанесені невеликі підказки. А 2 деки і 2 решітки в комплекті дозволять вам куховарити якомога більше. Спеціальний режим конвекції дає можливість випікати одночасно і м'ясо і десерт, при цьому запахи страв не змішуються.
Італійська духова шафа Freggia OEHH611X з вбудованим температурним зондом буде служити вам довгі роки і радувати не тільки ідеальним стейком, але й багатьма іншими смачними стравами.
Докладніше про італійську духову шафу Freggia OEHH611X
Повернутися до списку статей
Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"