Freggia Compatto: компактне рішення для невеликої кухні

22 січня 2015

Маленька кухня – не привід засмучуватись і відмовляти собі в придбанні красивої та функціональної техніки, що робить приготування улюблених страв набагато легшим. Європейські виробники кухонної техніки постаралися подбати про тих, у кого місця на кухні мало, а використовувати його хочеться по максимуму.

Італійська компанія Freggia випускає цілу лінію компактної кухонної техніки, яка органічно виглядає і не займає багато місця у невеликому просторі. В асортименті Freggia ви знайдете ряд варильних поверхонь шириною всього 30 см!
Можна обрати будь-яку варильну поверхню: є як газові, так і електричні, склокерамічні, а також індукційні. Всі вони розроблені за передовими італійськими технологіями. Наприклад, склокерамічні та індукційні варильні панелі мають функцію розпізнавання діаметра посуду, завдяки чому вам не доведеться підбирати каструлю або сковорідку окремого розміру для кожної конфорки. Звичайно, така компактність обумовлена наявністю всього двох варильних зон, але кожна поверхня має одну турбо-конфорку, яка допоможе вдвоє зменшити час приготування страви. Для тих, кому недостатньо 2 робочих областей, але місця на кухні як і раніше небагато, були розроблені варильні поверхні на 3 конфорки шириною в 45 см.
Варильна поверхня, безумовно, найважливіша робоча зона на кухні. А як же бути з духовкою? Духові шафи зазвичай мають досить великі розміри і займають дуже багато місця на маленькій кухні. Питання вирішується легко: духовки Freggia шириною всього 45 см ідеально впишуться в розміри вашої кухні. Незважаючи на малий розмір, вони оснащені решіткою й двома деками, що дає можливість готувати багато смачної і корисної їжі. Всі компактні духові шафи Freggia мають чудовий мінімалістичний італійський дизайн, при цьому по функціоналу моделі не поступаються своїм повнорозмірним аналогам. Тому, вони не просто будуть бездоганним вибором для маленької кухні, але і гармонійно доповнять її інтер'єр.
Якщо місце для варильної поверхні і духової шафи на своїй кухні ви знайшли, то можете вирішити, що посудомийна машина – це неприпустима розкіш для невеликого простору. Freggia думає інакше. Саме тому італійський виробник розробив компактну модель посудомийної машини для вашої кухні. Така модель займе всього 45 см, при цьому вона вміщує 10 комплектів посуду і володіє високим класом енергоефективності.
Останнім штрихом в технологічному наповненні кухонного робочого місця стане витяжка. Freggia у своїх моделях використовує найсучасніші двигуни, що забезпечують потужність всмоктування 450 м3 на годину в компактній серії моделей. При цьому, витяжка має ширину всього 50 см. Асортимент витяжок відрізняється витриманою гамою кольорів, яка, безумовно, підкреслить дизайн вашої кухні і не буде кидатися в очі. Особливість лінійки витяжок Freggia – абсолютна відповідність кольору витяжки кольорам іншої кухонної техніки виробника.
Вся італійська побутова техніка Freggia має стильний лаконічний дизайн і кольорову гаму. Особливої уваги заслуговують деталі, які забезпечують максимальний комфорт у використанні та додають техніці шарму. При цьому, Freggia буде служити вам довгі роки завдяки якісному виконанню, а також використанню надійних матеріалів. На всю побутову техніку виробник дає 2 роки гарантії. Не одне покоління може використовувати продукцію бренду і бути впевненим в тому, що вона буде працювати, зберігаючи свою функціональність.
Побутову техніку Freggia також можна назвати розумною, так як завдяки набору функцій і своїй ергономічності вона колосально економить час її використання. Тому, не варто відмовляти собі в комфорті через обмежений простір. Побутова техніка Freggia допоможе корисно використовувати простір на вашій кухні і зробить робоче місце на ній максимально комфортним і стильним.
Моделі серії Compatto:
Духовые шкафы
Варочные поверхности
HB430X     HB430VW HB320VX   HB320VW HB320VB    HB320X   HB320W    HB320B
HB302X    HB302W    HB302B
Вытяжки
Посудомоечные машины
Повернутися до списку статей
Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"