Готувати багато і часто: для гурманів і великої родини

23 січня 2015

Італійський виробник побутової техніки Freggia подбав про тих, хто любить багато готувати, експериментувати з інгредієнтами і створювати кілька кулінарних шедеврів одночасно. Professionale від Freggia – це плити шириною 90 см і витяжка 90 см. Нова серія представлена в елегантному дизайні для комфортного приготування страв будь-якої складності.

Плити серії Professionale від Freggia ідеально підійдуть тим, хто серйозно ставиться до процесу приготування їжі, радуючи своїми кулінарними шедеврами домочадців і гостей. Всі плити цієї серії мають газові поверхні, так як продукти, приготовані на відкритому вогні, мають свій особливий смак. Тому майстри кулінарного мистецтва в дорогих ресторанах використовують саме газову кухонну техніку. Кожна плита Professionale має 5 конфорок різної потужності і безліч корисних функцій духової шафи. Духовки є як газові, так і електричні. Ви можете обрати плиту відповідно до своїх вподобань. Електрична духовка має збільшений обсяг – 105 л, а газова119 л, завдяки чому ви зможете випекти в ній і величезний торт, і навіть запекти ціле порося. Плита обладнана двома деками та двома решітками, а також в комплекті додається спеціальний вертлюг, використовуючи який ви зможете приготувати відразу дві запечені курки або святкову індичку.
Усі духові шафи Professionale від Freggia обладнані інноваційним режимом конвекції. Спеціальний вентилятор всередині духової шафи забезпечує рівномірний розподіл тепла в духовці. В той же час вентилятор не задуває пальник в газових духовках. Унікальне рішення дозволяє пропікати страви рівномірно з усіх боків і готувати відразу на декількох рівнях. При цьому запахи різних страв не змішуються, духовка дає можливість готувати одночасно і ростбіф, і профітролі без шкоди для їх смакових якостей.
Всі конфорки Professionale від Freggia мають функцію автоматичного електропідпалу, а на внутрішнє скло дверцят духовки нанесені підказки з приготування основних типів страв. Вони забезпечують максимальну допомогу під час приготування їжі.
       
Плити серії Professionale мають спеціальний відсік для зберігання різних аксесуарів і кухонного приладдя. На додачу, вони мають спеціальний перехідник для варильної поверхні, який дозволяє використовувати посуд малого діаметру. Наприклад, ви легко зможете приготувати свою ранкову каву в турці. А спеціальні телескопічні ніжки допоможуть вам відрегулювати висоту та кут нахилу плити, щоб готувати на ній було легко.
Окремо варто відзначити безпеку використання. Freggia подбала про наявність функції газ-контролю, яка перекриває подачу газу в разі загасання пальника. А дверцята духової шафи вбережуть від опіків, оскільки зберігають помірну теплоту навіть за найвищої температури всередині духовки.
Крім якісного наповнення, італійські плити Freggia мають стриманий і розумний дизайн. Кожна плита створена з кращих матеріалів і спроектована так, щоб підходити до будь-якого дизайну сучасної кухні. Дзеркальна дверцята духовки відобразять домінуючий в інтер'єрі колір, і не будуть кидатися в очі.
В тандемі з плитою йде витяжка з серії Professionale. Вона обладнана передовими технологіями фільтрації і відводу повітря. Freggia використовує в моделях найсучасніші двигуни, які забезпечують потужність всмоктування 1000 м3/год. Також, витяжки мають високоефективний тип жирового фільтра зі спеціальною U-подібною конструкцією повітряних каналів, що очищує пар від жиру.
При цьому фільтр можна просто помити в посудомийній машині, і він буде як новий. А режим «чисте повітря» забезпечить регулярну циркуляцію повітря на вашій кухні. Дизайн витяжок виконаний стримано і стильно, що і притаманне справжній італійській техніці.
Серія Professionale від Freggia буде для вас актуальним рішенням, якщо у вас велика «італійська родина» або ви просто любите багато готувати. Плити серії Professionale шириною 90 см і витяжка 90 см стануть вашими надійними інструментами для приготування смачних страв і довгі роки будуть допомагати вам у побуті.
Плити серії Professionale
Повернутися до списку статей
Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"