Прально-сушильна машина Freggia WDOD1496: прання та сушка за 29 хвилин

21 травня 2015

Сучасні господині обирають комплексні рішення, що дозволяють заощадити час і зусилля. Тому все частіше купують пральну машинку з функцією сушки. Вони допомагають не тільки ретельно відіпрати речі, але й делікатно висушити їх. Вам необхідно витягнути з машинки одяг і відразу ж надягнути або покласти в шафу. Це збереже ваш час, і що важливо, простір для розвішування та сушіння випраної білизни.

Безліч виробників представляють на ринку цілий асортимент пральних та сушильних машин на будь-який смак. А компанія Freggia пропонує універсальний варіант прально-сушильної машини Freggia WDOD1496.
Модель Freggia WDOD1496 серії Primo відрізняється високим рівнем економічності «класу А» і допоможе вам скоротити споживання енергії, води, а головне – ви збережете свій дорогоцінний час. Так, наприклад, 3D-датчик завантаження здатний автоматично визначити вагу білизни, що запобігає перевантаженню пральної машини. Згідно зафіксованої ваги датчик самостійно адаптує тривалість програми та необхідну кількість води. У машину можна завантажити за раз цілих 9 кг білизни в режимі прання та 6 кг в режимі сушіння. Також, машина має безліч спеціальних програм для різноманітних видів тканини. Модель дбайливо ставиться до бавовни, синтетики, вовни та шовку. Freggia WDOD1496 відрізняється прогресивними режимами прання. В наборі режимів існує варіант для щоденного прання речей, які ви часто використовуєте, тривалістю 60 хвилин. А для білизни передбачена супершвидка програма на 12 хвилин. Глобальне прання наприкінці тижня можна значно зменшити, завдяки щоденним програмам моделі Freggia.
 
Щоб вам не довелося витрачати зусилля і час на розвішування білизни, Freggia подбала про режим сушіння. Він також має декілька видів: сушка для білизни різного ступеня вологості (відразу в шафу, для прасування, на вішак) та сушка за часом (30, 60, 120 хвилин). Головною перевагою моделі став надшвидкісний режим прання та сушіння за 29 хвилин. Якщо ви забули випрати сорочки чоловіка, а до приїзду свекрухи залишилося півгодини, режим моментально впорається із завданням.
 
При всьому наборі потужних режимів і функцій Freggia WDOD1496 серії Primo відрізняється підвищеним рівнем енергоефективності класу «А». Система Eco-logic гарантує вам низькі показники споживання енергії, води та миючих засобів. До того ж, Freggia передбачила необхідні заходи безпеки: функція Aquastop від протікання, захист від переливів, піноутворення та випадкових натискань, а також Safe Voltage – захист від стрибків напруги мережі. Датчик стану дверей не дасть увімкнути машину, якщо дверцята нещільно закриті. А Nickel Protection збереже нагрівальний елемент на довгі роки. Якщо в процесі прання або сушки щось не спрацює, спеціальна система сповістить вас про це.
 
 
Для комфортного та інтуїтивно-зрозумілого управління машина обладнана стильним графічним дисплеєм. У його налаштуваннях можна виставляти мову та зручний для вас контраст. Зовнішній вигляд моделі відрізняється красиво розставленими акцентами. Елегантний білий корпус машини гармонійно доповнюють м'які лінії дверцят, ручки управління та диспенсера для миючих засобів, виконані в чорному кольорі.
Модель Freggia WDOD1496 серії Primo разом з багатофункціональністю, зручністю використання, а також низьким рівнем шуму, забезпечує якісний та дбайливий догляд за вашим одягом.
Техніка Freggia допоможе вам впоратися з найважчими завданнями швидко, ефективно, а головне - протягом довгих років.
Повернутися до списку статей
Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"