Новини

Техніку Freggia тепер можна придбати в кредит!

25 грудня 2015

Компанія піклується про ваш комфорт, і тепер на сайті інтернет-магазину freggia.com.ua ви можете придбати техніку виробника в кредит, якщо вам так зручніше.

Разом із ОТР банком, магазин freggia.com.ua пропонує 4 кредитні програми:

1) Розстрочка на 4 платежі тривалістю 3 місяці. У день оформлення кредиту необхідно зробити перший внесок у розмірі 25% від суми, а у наступні 3 місяці проводяться останні 3 платежі.

2) Кредит на 3 місяці. Сума кредиту ділиться на 3 рівних частини, які виплачуються щомісяця.

3) Кредит на 7 платежів тривалістю 6 місяців. У день оформлення кредиту необхідно зробити перший внесок, та інші платежі в наступні 6 місяців.

4) Кредит на 6 місяців. Сума кредиту ділиться на 6 рівних частин, які виплачуються щомісяця.

Кожну з програм можна оформити на суму до 25 000 грн під 0,01% річних і 0% щомісячних. При цьому, рішення про отримання розстрочки ви можете отримати онлайн, не виходячи з дому. Детальніше про запропоновані кредитні програми ви можете дізнатися на сайті OTP банку.

Повернутися до списку новин

Інші новини

Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"