Новини

Практична та функціональна - нова лінія пральних машин Freggia

28 грудня 2018

Дизайн і технології
Нова лінійка пральних машин Freggia відрізняється сучасним дизайном і використанням технологій, створених для сучасної сім'ї. Пральна машина Freggia WISD1460 з найвищим рівнем енергоефективності A +++ має глибину 40 см і вміщує 6 кг одягу. На додаток до сучасного інверторному двигуну з підвищеною ефективністю, пристрій оснащений інноваційним барабаном PEARL. Його спеціальна опукла поверхня дозволяє прати навіть найделікатніші тканини - не турбуючись про їх пошкодженні, в тому числі і при високих швидкостях віджиму.

Адаптовані до Ваших потреб
Пральна машина Freggia WISD1460 має 15 програм прання, які дозволять вам налаштувати відповідні параметри прання для будь-якого типу одягу - темного, світлого, джинсового, спортивного одягу і навіть штор. Завдяки інноваційній антибактеріальної програмі прання, яка доступна у всіх пральних машинах Freggia з ліній Moderno і Primo, машина буде піклуватися про високий рівень чистоти дитячого одягу, людей, які страждають алергією або чутливою шкірою, легко і без ризику подразнення шкіри. При температурі всього 40 ° C антибактеріальна програма без використання спеціальних миючих засобів здатна знищити до 99% шкідливих бактерій, забезпечуючи при цьому найкращі результати прання, що досягаються до сих пір тільки при найвищих температурах. Великою зручністю також є програма ECO 20, яка дозволить вам швидко і економно прати злегка забруднену білизну з льону та бавовни (рушники, скатертини, нижня білизна) при температурі всього 20 градусів.

Зручність і безпека будинку

Пристрої Freggia з лінії Moderno оснащені системою Easy Logic, яка забезпечує додаткову економію при щоденному пранні - вона автоматично вибирає час, інтенсивність і витрати води для кількості завантаженого одягу. Пральна машина також використовує ряд заходів безпеки, щоб подбати про гардероб і захистити будинок або квартиру від незапланованих витрат. Такі системи, як захист від перегріву або затоплення, забезпечують безперебійну роботу пристрою навіть під час Вашої відсутності. Пральна машина також має систему, яка автоматично виявляє поява неприємних запахів, що спонукає користувача запустити спеціальну програму очищення і дезінфекції.

Пральна машина FREGGIA WISD1460
• Глибина 40 см
• Завантаження білизни 6 кг
• 15 програм прання
• Інверторний двигун
• барабанів Pearl Drum
• Зроблено в Італії

Повернутися до списку новин

Інші новини

Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"