Новини

Тепер пральна машина Freggiа в новому, ультрасучасному відтінку «алюміній».

9 червня 2017

Кращий варіант прання для чутливої ​​шкіри

Пральна машина WISE126A має 19 програм прання, які дозволять регулювати відповідні параметри для кожного типу прання одягу - темної білизни, змішаного типу, спортивного одягу або деніму. Завдяки інноваційній антибактеріальній програмі прання, легко і без ризику подразнення, пральна машина піклувається на найвищому рівні про чистоту дитячого одягу, про людей з чутливою шкірою, що страждають від алергії.

При температурі всього 40 °C і без використання спеціальних миючих засобів, котрі часто викликають алергію, антибактеріальна програма усуває 99% шкідливих бактерій, забезпечуючи при цьому найкращі результати прання, які до цього часу досягалися тільки за високих температур прання.

Сучасні технології для дому

Пристрої Freggiа серії Primo мають найвищий клас енергоефективності - A+++. Крім того, вони оснащені системою Easy Logic, забезпечуючи додаткову економію під час щоденного прання. Вона автоматично регулює час, інтенсивність прання та витрати води в залежності від завантаженої білизни. Пральна машина WISE126A також має графічний дисплей з сенсорним екраном, управління яким зручне й інтуїтивно зрозуміле. Вона також використовує багато режимів, такі як: відкладений старт до 19-ти годин, режим «Турбо», додаткове полоскання, регулювання швидкості віджиму та ін.

Пральна машина безпечна для будинку

Машини Freggiа оснащені системою захисту від протікання і піноутворення, щоб убезпечити Ваш будинок від несподіваних форс-мажорів. Пральна машина сама запропонує Вам запустити цикл очищення і дезінфекції барабана, якщо Ви довгий час не використовували високотемпературні програми.

Пральна машина Freggiа WISE126A

• Глибина 39 см, 6 кг білизни

• 19 програм мийки

• Графічний дисплей із сенсорним управлінням

• Вироблено в Італії

Повернутися до списку новин

Інші новини

Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"