Новини

Комбінована поверхня - необмежена можливість приготування

1 жовтня 2018

Якщо Ви маєте будинок далеко від міста, де немає доступу до сучасних газових установок або енергії, Вам подобається користуватись іноваційними дизайнерськими приладами, а також обожнюєте готувати - Freggia поєднала найкраще в одній варильній поверхні Freggia HC622VGB, яка дозволяє бути незалежним, наприклад, при збоях в електропостачанні або поставках газу, а також розвинути свої навички кулінарії. Нова вбудована поверхня Freggia була розроблена для поєднання найкращих властивостей газових та електричних плит.

HC622VGB має дві газові та дві електричні комфорки підвищеної потужності нагріву, що зменшують час приготування їжі, порівняно зі стандартними електричними комфорками. Газові комфорки середнього і малого діаметрів, висока якість чавунних решіток  відрізняються підвищеною стійкістю до зовнішніх впливів протягом усього періоду експлуатації. Їх висота оптимальна для легко переміщення великого посуду між комфорками.

Для збільшення комфорту використання поверхні Freggia використовуються сучасні металеві ручки, оснащені автоматичним електропідпалом. пристрій виготовлено з склокераміки, стійкої до пошкоджень і подряпин, яку надзвичайно легко підтримувати в чистоті. Варильна поверхня HC622VGB  була розроблена відповідно сучасному італійському дизайну, має стандартні розміри, що робить її ідеальною для будь-якої кухні.

Варильна поверхня HC622VGB безпечна у використанні, тому, що оснащена газконтролем, який у разі гасіння полум'я вимикає подачу газу. Також у комплекті є змінні форсунки для підключення до балонного газу.

Вбудована варильна поверхня HC622VGB

Ширина 60 см
2 газові комфорки
2 комфорки hi-light
Газконтроль
Електропідпал
Чавунні решітки
freggia.com.ua/ua/vstraivaemaya-tehnika/varochnye-poverhnosti/hc622vgb

Повернутися до списку новин

Інші новини

Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"