Новини

Запрошуємо у гості: Freggia відчинила двері нового шоу-руму в Харкові

18 квітня 2017

У 2017 році компанія узяла курс на активне розширення мережі фірмових магазинів по всій Україні. Наступною точкою нашого маршруту стало місто Харків, де ми відкрили п'ятий за рахунком салон італійської побутової техніки Freggia.

Новий шоу-рум розмістився у торгово-розважальному центрі «Караван», який користується популярністю серед харків'ян і гостей міста. Тут є все для відпочинку та гарного шопінгу: понад 200 брендових магазинів, льодовий каток, кінотеатр, океанаріум, дитячий ігровий центр «Ігроленд», а тепер ще й наш магазин стильних і функціональних рішень для будинку.

У шоу-румі Freggia демонстраційна лінійка побутової техніки органічно представлена в імпровізованому інтер'єрі. Це дає можливість відвідувачам наочно побачити, як, наприклад, буде виглядати вінтажний холодильник, або матова чорна духовка, у приміщенні.

Більшість презентаційних моделей підключені до живлення. Кожен охочий зможе відчути, як легко та приємно працювати з сенсорною панеллю керування і почути, як тихо працює витяжка.

Приходьте і самі переконайтесь!

Чекаємо вас за адресою: м.Харків, вул. Героїв Праці, 7, ТРЦ «Караван», з 10:00 до 22:00 щодня.

Повернутися до списку новин

Інші новини

Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"