Новини

Нова лінійка холодильників Freggia

15 грудня 2018

Торгова марка Freggia представила холодильники LBF360NW і LBF360NX, доступні в двох кольорах - білому та inox. Нова лінійка холодильників - це, перш за все, передові конструктивні рішення - модель висотою 200 см, зберігаючи при цьому традиційну ширину 60 см, виділяється збільшеною місткістю - до 336 літрів. Завдяки функціонально організованому і просторому інтер'єру нові холодильники Freggia здатні вмістити більше продуктів харчування навіть в нестандартній упаковці. Це рішення буде оцінено всіма членами сім'ї.
 
Сучасні технології від Freggia
Моделі Freggia LBF360NW і LBF360NX мають кліматичний клас T, який забезпечує роботу холодильника при температурі навколишнього середовища до + 43 ° C. А морозильна камера з найвищими параметрами охолодження буде підтримувати температуру в морозильній камері до -24 ° C. Більш того, завдяки високому класу енергоефективності A + пристрій буде підтримувати низьке енергоспоживання. Крім того, технічні рішення, які використовуються в холодильнику, і спеціальна звукоізоляція забезпечують низький рівень шуму при його повсякденній роботі - всього 42 дБ.

Думаючи про комфорт
У нових холодильниках Freggia LBF360NW і LBF360NX використовувалися такі рішення, як система Total No Frost, тобто повністю автоматичне розморожування холодильника і морозильної камери. Усередині холодильної камери встановлений додатковий вентилятор, що забезпечує однаковий рівень охолодження у всій внутрішній частині пристрою. Додатковою функцією є функція «Відпустка», яка активує режим енергозбереження і неоціненна при тривалій відсутності або при рідкісному використанні холодильника. Ці моделі також оснащені РК-дисплеєм, що відображає всю необхідну інформацію про технічний стан, і інтуїтивно зрозумілим сенсорним управлінням, яке дозволяє легко регулювати температуру в холодильнику або його функції відповідно до індивідуальних переваг, а також типом і кількістю продуктів, що зберігаються в ньому.
Зручність повсякденного використання нових холодильників Freggia також забезпечується регульованими скляними полками з безпечного і міцного матеріалу (безпечного скла), завдяки яким на них можна зберігати посуд будь-якого розміру. У свою чергу, ящики в морозильній камері виготовлені з прозорого пластика, що полегшує пошук заморожених продуктів, не відкриваючи їх.
Виробник також подбав про сучасну естетику пристрою, яка гармонійно вписується в елегантно обставлений інтер'єр. Невидимі ручки, заховані в дверцятах, і ідеально рівна поверхня дверцят роблять холодильник дуже ефектним. Внутрішнє світлодіодне освітлення додає до свого унікального характеру.

Холодильники LBF360NX і LBF360NW
• Місткість 336 літрів нетто
• Два кольори - білий і інокс
• Кліматичний клас Т
• Внутрішнє світлодіодне освітлення
• Прозорі, регульовані полки

Повернутися до списку новин

Інші новини

Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"