Новини

Нові варильні поверхні для маленьких кухонь

2 жовтня 2018

Дуже важливою частиною функціоналу невеликої кухні є ефективне використання її простору. В асортименті ТМ FREGGIA з'явилося 2 новинки: HCFE43B (склокерамічна електро) і HC430VGB (газова) варильні поверхні.

Електрична варильна поверхня HCFE43B шириною 45см на 3 hi-light комфорки є сучасною альтернативою традиційним варильним поверхням. HCFE43B дуже функціональна, вона оснащена таймером з автовідключенням, функціями "швидкого нагріву", захистом від випадкових натискань, захистом від переливу, що робить її використання дуже комфортним. Виробництво Франція.

Газова варильна поверхня HC430VGB шириною 45см на 3 газових комфорки - відмінне компактне рішення. Дана варильна поверхня серії Compatto виконана в преміальному дизайні по всім тенденціям італійських трендів побутової техніки. Скло Triplex з якого виконана HC430VGB є стійким до механічних впливів, легко очищається і є абсолютно безпечним. Дана варильна поверхня порадує своїм функціоналом і практичністю: автоматичний електропідпал, металеві ручки, якісні чавунні решітки, газ-контроль убезпечить Вас від витоку газу при випадковому гасінні полум'я, форсунки для балонного газу в комплекті.
Виробництво Італія.

Повернутися до списку новин

Інші новини

Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"