Новини

Супервузькі духові шафи Freggia тепер у чорному та білому кольорах

31 березня 2017

Супервузькі моделі електричних духових шаф компактні й місткі, за що й отримали свою популярність. Для невеликої кухні це справжній порятунок. Нові моделі у класичному білому і матовому чорному кольорах дозволяють покупцям обрати саме ту духову шафу, яка найкраще пасуватиме кухні та гармонійно доповнить інтер'єр.

З точки зору функціональності електрична духовка OEME45 нічим не поступається іншим моделям зі стандартними габаритами, та гідно справляється з приготуванням страв. Серед програм для професійного використання є корисний режим примусової конвекції. Завдяки спеціальному вентилятору, розташованому всередині приладу, тепло розподіляється рівномірно. Це допомагає уникнути підгоряння, а також дозволяє готувати м'ясні страви разом із десертами без змішування запахів. Режим можна активувати з будь-якою іншою програмою приготування.

Як і всі моделі духових шаф Freggia, електричні духовки OEME45B та OEME45W оснащені каталітичною системою самоочищення. Це сучасна високоефективна технологія у кілька разів спрощує догляд за приладом. Всі забруднення та жир, які потрапили на каталітичні панелі, під впливом високої температури (200 ° С і вище) розкладаються й осідають на дні духовки. Їх легко видалити за допомогою вологої губки.

У комплекті з електричною духовою шафою ідуть два емальованих дека й решітка.

Детальна інформація про моделі OEME45 тут:

Повернутися до списку новин

Інші новини

Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"