Новини

Пральна машина FREGGIA WTIE148B у кольорі антрацит

30 березня 2017

Колір антрацит або вугільно-сірий один із трендових відтінків, який ідеально підійшов нашій вертикальній пральній машині Freggia WTIE148В.

Матовий колір антрацит - новий відтінок у лінійці пральних машин бренду з вертикальним завантаженням. Побутова техніка у такому забарвленні перестає бути звичайним предметом інтер'єру. Темний колір робить її прогресивною, стильною, незвичайною, а матове покриття тільки підкреслює ці риси.

Колір - не єдина причина, чому на вертикальну пральну машину варто звернути увагу. Модель WTIE148B може вмістити 8 кг білизни. Це свідчить про те, що за один цикл прання ви легко впораєтеся з великим обсягом білизни, зможете випрати ковдру, невеликі килимки, куртки або пледи. Водночас пральна машина дуже компактна і не займає багато місця.

Модель WTIE148В дуже легка у використанні. Зручна система Smart Stop «паркує» барабан замком догори, і вам непотрібно його прокручувати самостійно. Стулки барабана відкриваються плавно, завдяки системі Easy Opening, і ваші руки завжди у безпеці.

 Як і всі пральні машини італійського бренду, вертикальна модель WTIE148B має вдосконалений клас енергоефективності - А+++, та раціонально використовує електроенергію й воду.

 Детальна інформація про модель WTIE148B тут: http://freggia.ua/ua/products/freestanding/washingmachines/id_283.html

Повернутися до списку новин

Інші новини

Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"