Новини

Новий шоу-рум Freggia у центрі Запоріжжя

29 грудня 2016

Ми розширили свою географію і відкрили новий салон у місті Запоріжжя. Фірмовий магазин розташувався на головній артерії міста – Соборному проспекті 167, і вже готовий зустрічати гостей.

Як і в інших салонах Freggia, у Запоріжжі представлена демонстраційна лінійка великогабаритної побутової техніки.

Відкриття магазину Freggia у Запоріжжі дає можливість місцевим жителям ближче познайомитися з продукцією бренду, оцінити її високу якість, дизайн та ергономіку приладів. Повірте, похід у шоу-рум Freggia - це дійсно захопливе заняття, оскільки ви зможете особисто переконатися у надійності чавунних решіток газових варильних поверхонь, спробувати налаштувати програму прання на графічному дисплеї з сенсорними кнопками, помилуватися своїм відбиттям у скляній поверхні похилих витяжок та інше.

Оформлення салону дозволяє кожному відвідувачу побачити, як побутова техніка Freggia буде виглядати в інтер'єрі. Якщо у вас є сумніви з приводу вибору стилю - класичного, вінтажного, або все-таки сучасного і мінімалістичного - досвідчені продавці-консультанти допоможуть вам визначитися з модельною серією, розкажуть про можливості техніки й про те, як за нею правильно доглядати.

Повернутися до списку новин

Інші новини

Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"