Новини

Новий вінтаж від Freggia. Ретро-серія холодильників для естетів

20 травня 2016

Що буде, якщо взяти вінтажні деталі, сучасні технології і з'єднати їх докупи? Відповідь проста: нова лінійка холодильників Freggia в стилі ретро. Ми представляємо вам модель LBRF21785. Що ж ми взяли з 50-х?

У першу чергу, корпус. Округлі дверцята, які стали символом своєї епохи, але все так само добре виглядають в сучасних інтер'єрах. Елегантні металеві ручки Cadillac, міцні і надійні. І забарвлення. Глянцевий червоний – для тих, кому хочеться облаштувати на кухні життєрадісну епоху Елвіса, його улюбленого молочного коктейлю і рок-н-ролу. Оксамитовий антрацит – для тих, кому близький дух Італії середини минулого століття, з її елегантністю, червоним вином і прогулянками удвох на Веспі. Кремовий відтінок шампань – для тих, хто бажає снідати в британських 50-х, пити чай з порцелянового сервізу і читати ранковий випуск The Guardian.

А сучасні технології? Перш за все – економічність. Нові холодильники мають клас енергоефективності А+. Панель керуванням зі світлодіодними індикаторами, яка дозволяє легко задати потрібні параметри. Система Total No Frost, що запобігає утворенню полою, а значить, що вам не доведеться розморожувати холодильник вручну. Антибактеріальний захист, який позбавить від неприємного запаху. Режим швидкої заморозки, що дозволить вам заморозити відразу велику кількість продуктів, і при цьому зберегти в них вітаміни і корисні речовини.

Також, ми подбали про те, щоб ви змогли якісно організувати внутрішній простір холодильника і передбачили цілий набір корисних аксесуарів: хромовану полицю для пляшок, спеціальні контейнери для м'яса, сиру та овочів, перевішувані скляні полички – в холодильній камері, і висувну шухляду для льоду і ягід, форму для льоду, відділення з відкидною кришкою – в морозильній. Всі шухляди зроблені з прозорого пластика, щоб вам не довелося висувати кожен з них у пошуках потрібного продукту.

Спеціально для вас дизайнери бренду Freggia відібрали все найкрасивіше і затишне з 50-х, додавши сучасних технологій, щоб ви могли здійснити мрію про модну кухню у стилі ретро, не відмовляючись від комфорту ХХI століття.

Повернутися до списку новин

Інші новини

Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"