Новини

Restyling: двокамерний холодильник Freggia у матовому чорному кольорі

26 грудня 2016

Кілька сезонів поспіль чорний колір та матове покриття у дизайні кухні залишаються актуальними і ультрамодними. Італійський бренд Freggia вирішив поєднати дві популярні тенденції та представив у матовому чорному кольорі двокамерний холодильник LBF28597B з нижньою морозильною камерою

Вже сам чорний холодильник є нестандартним рішенням для інтер'єру кухні. Глибокий темний відтінок надає приміщенню особливої ​​елегантності, а у матовій інтерпретації набуває рис стриманого шику. Матова поверхня набагато практичніша й зручніша за глянсову, на якій завжди помітні подряпини та сліди від дотиків. За матовим покриттям простіше доглядати.

Холодильник LBF28597B більший за стандартну модель. Його ширина – 70 см, що дозволяє зберігати більше продуктів. Корисного об’єму у 382 л цілком вистачить для продовольчих запасів на велику родину.

Модель оснащена технологією Total No Frost, яка запобігає утворенню намерзань у морозильній камері, тому вам більше не доведеться витрачати час на розморожування холодильника вручну. До речі, морозильні камери Freggia мають найвищий рейтинг – ****. Це говорить про здатність підтримувати у морозильній камері температуру до -24 °С, за якої продукти можуть зберігатися довше.

Компанія Freggia – італійський бренд для людей, які цінують комфорт і красу. Побутова техніка Freggia – це перевірений часом функціонал, продумана ергономіка та гарний зовнішній вигляд у кращих традиціях італійського дизайну.

Повернутися до списку новин

Інші новини

Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"