Новини

Економне прання з новою прально-сушильною машиною Freggia WDIE14106

27 грудня 2016

Сучасний побут неможливо уявити без пральної машини. З кожним роком кількість інновацій у виробництві побутової техніки стрімко зростає і, як результат, вимоги до характеристик і функціоналу стають вищими й вищими. Італійський бренд Freggia крокує в ногу з часом і представляє нову прально-сушильну машину WDIE14106 з набором корисних функцій

Нова окремо встановлювана прально-сушильна машина WDIE14106 з фронтальним типом завантаження може стати вашою домашньою помічницею. Прилад має багато вбудованих технологій, які значно спрощують побутове життя і допомагають перетворити прання на приємну справу.

Пральна машина, при стандартних розмірах і глибині 60 см, має збільшену можливість завантаження: для прання – до 10 кг, для сушіння – до 6 кг. Це означає, що ви можете без побоювань прати одночасно кілька комплектів постільної білизни, а також покривала, невеликі килимки, ковдри та подушки.

Прально-сушильна машина WDIE14106 має клас енергоефективності А і при пранні, і при сушінні, що допомагає мінімізувати витрати електроенергії та заощадити кошти з сімейного бюджету. На сьогодні цей клас – поки що найвищий для прально-сушильних машин.

Та цим економічність прально-сушильної машини не обмежується. Система Easy Logic автоматично знижує споживання електроенергії практично на 50%, коли пральна машина завантажена наполовину. Крім того, мінімізується і споживання води, і тривалість прання. Ще один приємний бонус – антибактеріальна програма 40 °С. Цей спеціальний цикл дозволяє досягти такого самого антибактеріального ефекту, як під час прання при 90 °С, але за низької температури.

Економна й містка, прально-сушильна машина зручна у користуванні. Завдяки графічному сенсорному дисплею ви легко налаштуєте необхідний вам режим і зможете відстежити роботу приладу. Для сім’ї з дитиною корисним буде режим захисту від випадкового натискання. Ваш малюк буде у безпеці поряд з увімкненою машиною.

Дизайн прально-сушильної машини настільки універсальний, що вона впишеться у будь-який інтер'єр. Однак при цьому її стильний зовнішній вигляд зайвий раз доводить, що можна бути одночасно і розумною, і красивою.

Повернутися до списку новин

Інші новини

Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"