Новини

Нова лінійка газових варильних поверхонь шириною 75 см

26 січня 2015

Серед широкого асортименту побутової техніки Freggia з'явилася нова лінія функціональних газових варильних поверхонь шириною 75 см. Її нестандартний розмір обумовлений наявністю цілих 5 робочих зон.

Завдяки покращеній конструкції нової лінійки, поверхні Freggia можна вбудувати навіть в отвір стільниці для варильної поверхні шириною 60 см, не вирізаючи додатковий простір.
Центральною фігурою поверхні стала потужна турбо-конфорка з трьома рядами полум'я, що допомагає приготувати страву вдвічі швидше. Подібне її розміщення дозволяє готувати в посуді великого розміру і різних форм. Всі конфорки мають зручну функцію автоматичного електропідпалу та газ-контролю.
 
 
Нова лінійка відрізняється оригінальною кольоровою гамою. Три моделі в стилі Moderno виконані у вишуканих відтінках білого, чорного і кольорі нержавіючої сталі. А дві ретро-моделі дизайну Classico прикрасять кухню кольорами антрациту і шампань. По-італійськи красиві і якісні варильні поверхні забезпечать комфорт на вашій кухні протягом довгих років. Додатково, на випадок користування газовим балоном у варильній поверхні Freggia передбачені додаткові форсунки.
 
HR750VGTCH                 HR750VGTAN               HA750VGTX                   HA750VGTW                    HA750VGTB
 
 
 
Повернутися до списку новин

Інші новини

Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"