Новини

Громадський інтер'єр очима провідних українських архітекторів

29 жовтня 2015

28 жовтня у просторі FEDORIV HUB відбулася творча зустріч архітекторів від журналу «Дім та інтер'єр» METRONOME. Спікерами заходу стали провідні українські архітектори Олена Добровольська (студія Dreamdesign), Володимир Непийвода і Дмитро Бонеско (студія YOD Design) та предметний дизайнер Катерина Соколова.

Темою зустрічі був «Громадський інтер'єр», в обговоренні якої талановиті спікери поділилися своїм досвідом та на особистих прикладах показали, як створити затишний і функціональний простір, та втілити у життя найсміливіші дизайнерські ідеї. Спікери та гості поділилися власним баченням сучасного дизайну і того, як зберегти оригінальність, унікальність і ергономічність кожного з предметів інтер'єру.

   Крім спікерів важливу роль на заході відіграли і партнери зустрічі. Адже саме вони створюють те, з чим працюють дизайнери інтер'єрів - меблі та побутову техніку для дому. Подію підтримали компанії ELIO, InStell, Kermi, Tiger, Добра підлога, Епіцентр, а також італійський виробник побутової техніки Freggia (Фреджа). Кожен із брендів презентував свої вдалі рішення для дизайнерів і декораторів. Багато хто з гостей зустрічі METRONOME були вже знайомі з представленими продуктами. Так, гостя заходу Наталія Крижанівська, дизайнер інтер'єрів, сказала про техніку Freggia: «Freggia - це сьогодні. Кожна одиниця продукції бренду зможе гармонійно і стильно підкреслити сучасний інтер'єр. У Freggia є все - актуальні кольори, функціональність і якісні матеріали, які викликають відчуття добротності. Особливо це простежуеться в деталях».

Подібні творчі зустрічі особливо важливі для представників творчих професій, які не втомлюються переймати досвід один одного, не припиняють навчання та професійний розвиток. І це в черговий раз довели професіонали своєї справи - архітектори, дизайнери та декоратори, які зібралися 28 жовтня, щоб послухати своїх колег і оцінити їх роботи.

Повернутися до списку новин

Інші новини

Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"