Новини

У Києві відкрито шоу-рум італійської побутової техніки Freggia

27 листопада 2015

24 листопада в італійському кварталі ТЦ Dream Town 2 відкрив свої двері шоу-рум побутової техніки італійського виробника Freggia.

Freggia (Фреджа) – це красива і розумна побутова техніка. Саме в цьому головна особливість і перевага італійського бренду Freggia. Кожного дня італійські майстри старанно створюють по-справжньому якісні прилади, покликані робити життя своїх власників комфортнішим протягом довгих років. І кожен бажаючий вже може прийти в красиво організований простір, щоб знайти свого помічника.

«До вибору техніки слід підходити з високим рівнем уваги, адже людині належить користуватися нею довгі роки. Побутові прилади повинні робити життя легшим і простішим, комфортнішим, тому ми і запрошуємо всіх бажаючих до шоу-руму Freggia для знайомства з красивою італійської технікою», - говорить директор представництва Freggia в Україні Дмитро Гулін.

Шоу-рум Freggia зроблений у форматі демонстраційного залу, в якому відвідувачі зможуть не тільки оглянути кожну деталь техніки, але дізнатися, як працює та чи інша функція, і навіть протестувати її! Всі прилади в шоу-румі будуть підключені до мережі, а тому вже функціонуюча техніка з нетерпінням чекатиме свого покупця. У новому технологічному просторі відвідувачі зможуть відразу зрозуміти, чи зручно їм працювати як з професійною серією шириною 90 см, так і з компактною на 30-45 см. А ще оцінити функціональність інноваційної індукційної варильної панелі, або закохатися в чарівну ретро-духовку. Кожен зможе знайти свій прилад, з яким робота буде приносити виключно задоволення!

У шоу-румі представлені всі лінійки італійського бренду: 90-сантиметрова Professionale, високотехнологічна Primo, завжди актуальна Moderno, стильна ретро-лінія Classico і серія Compatto для невеликих просторів.

Повернутися до списку новин

Інші новини

Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"