Новини

Смачна зима разом з новою лінійкою морозильних камер Freggia

8 грудня 2015

Ви заморозили так багато овочів і ягід, що вони не вміщаються в морозилці вашого холодильника, і тому вам вже доводиться їх їсти, хоча зима тільки почалася? Не турбуйтесь – з новими морозильними камерами від Freggia ваших запасів вистачить до літа! Вони вміщують стільки морожених продуктів, скільки вам потрібно!

Моделі нової лінії представлені у двох розмірах - 156 см і 185 см у висоту, при цьому ширина всіх камер складає всього 60 см. Але завдяки внутрішній організації простору об'єм морозильної камери досягає 280 літрів! У лінії також є прилади з об’ємом 202, 225 і 262 літри. Ви можете обрати об’єм відповідно до своїх потреб.

Всі морозильні камери Freggia мають найвищий рейтинг - чотири зірки (****), який означає, що камери здатні підтримувати температуру до -24 ° С. Прилади мають режим швидкої заморозки, а це означає, що ви зможете запастися на зиму якомога більшою кількістю вітамінів та поживних речовин у всіх продуктах. Навіть якщо ви втомитеся від зими та надумаєте переїхати у тропіки - беріть з собою морозильну камеру Freggia та не переймайтесь за її справність. Ці вироби можуть працювати при температурі навколишнього середовища в + 43°С!

Зберігати свіжозаморожені продукти в морозильниках Freggia дуже зручно, адже вони обладнані висувними ящиками та відділеннями з відкидною кришкою з прозорого пластика. Таке рішення дозволить вам бачити весь вміст ящиків, не виймаючи їх.

Також, всі моделі мають антибактеріальний захист, що вбереже ваш прилад від неприємного запаху, спричинений бактеріями. А моделі серії LUF обладнані системою Mulltilevel No Frost, яка запобігає утворенню намерзлої криги усередині морозильної камери, тим самим виключаючи необхідність періодичного її ручного розморожування.

Варто відзначити й зовнішній вигляд виробів. Стриманий італійський дизайн не дозволить камерам виділятися на тлі загального інтер'єру, а гармонійно його доповнить. Металеві ручки моделей не тільки створюють акуратний акцент у дизайні приладів, але й забезпечують їм тривалий термін служби. Якість підтверджує і повна гарантія на 2 роки, яка надається виробн

Повернутися до списку новин

Інші новини

Цей сайт використовує Cookies

З метою забезпечення максимальної зручності відвідувачів веб-сайту на цій сторінці використовуються cookies-файли. Бiльш детальну інформацію ви можете знайти в розділі "Політика конфіденційності". Натисніть кнопку "Я згоден" для того, щоб надалі ця інформація не відображалася.

Я згоден Перейти на сторінку "Політика конфіденційності"